Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Tolweg Sint-Annaland

Toegevoegd: 31-03-2024, 20.46 uur - Update: 31-03-2024, 23.19 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - In een woning aan de Tolweg in Sint-Annaland is zondagavond een uitslaande brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.

De woningbrand werd rond 20.30 uur ontdekt. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) woedt brand in het dak en is deze uitslaand. Na de melding werden twee blusvoertuigen opgeroepen. Ook zijn een waterwagen en een hoogwerker gealarmeerd. 

De brandweer is aan het blussen. De bovenverdieping van de woning staat vol rook. Met behulp van de hoogwerker wordt onderzocht of onder de dakpannen ook nog brand woedt. Daarnaast heeft de brandweer het dak gedeeltelijk moeten slopen om de situatie veilig te stellen.

"De bewoners van de woning zijn veilig buiten, zo laat de Veiligheidsregio weten. Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners te helpen met het afhandelen van de ontstane schade. Omstreeks 21.30 uur werd het sein brand meester gegeven.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren