Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Stacaravan uitgebrand op vakantiepark Marina Beach Hoek

Toegevoegd: 18-03-2024, 04.14 uur
Door: Eugène Harthoorn

HOEK – Een stacaravan op vakantiepark Marina Beach bij Hoek is zondagnacht in vlammen op gegaan. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


De brandweer kreeg omstreeks 02.55 uur de melding van een gebouwbrand op de camping aan de Middenweg bij Hoek. Ter plaatse bleek dat er een stacaravan volledig in brand stond. De brandweer heeft de onbewoonde stacaravan gecontroleerd laten afbranden. Daarnaast is geprobeerd om verdere uitbreiding naar een naastgelegen schuurtje te voorkomen. Dit is gelukt, aldus Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).

De woordvoerder van de VRZ laat weten dat er een systeem voor watertransport is opgebouwd om te voorzien in voldoende bluswater. De vrijgekomen rook trekt omhoog en niet over de camping. Mocht je toch onverhoopt last hebben van de rook, sluit dan ramen en deuren en zet de ventilatie uit.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren