Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Felle brand op bedrijfsterrein Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 28-03-2024, 04.03 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Op het terrein van een bedrijf in Sint-Maartensdijk heeft in de nacht van woensdag op donderdag een felle brand gewoed in een grote stapel hout.


Bij de brandweer werd rond 02.15 uur gemeld dat vlammen waren gezien op een bedrijfsterrein in de buurt van de Sportlaan. Ter plekke bleek brand te woedden achter een loods aan de Nijverheidsweg. De brandweer schaalde op naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een waterwagen werden opgeroepen om de brand te bestrijden.

Rond 02.35 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven omdat van overslag naar de loods geen sprake bleek te zijn. Wel moest vervolgens nog geruime tijd worden nageblust. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) waren er geen mensen of dieren bij het incident betrokken.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren