Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 102 km

Gewonde bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 21-01-2010, 13.51 uur
Gewonde bij aanrijding Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding tussen een auto en een scooterrijder in Vlissingen is vanmiddag één persoon gewond geraakt.
 
De botsing vond rond 12.35 uur plaats op de Oude Veerhavenweg nabij het parkeerterrein van de Hogeschool Zeeland (HZ). De scooterrijder kwam ten val en klaagde over pijn aan zijn rug. De ambulancedienst kwam ter plekke om het slachtoffer te onderzoeken en voor controle naar het ziekenhuis in Vlissingen te brengen.
 
De automobilist raakte niet gewond.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (22-1-2010 om 09:43)
Die fietser reageert ook wel een beetje voorbarig. Er is niet eens duidelijk waar het hele verhaal over ging. Wie geeft wie geen voorrang? De auto's of de gebruikers van het fietspad? Even goed lezen voor je een reactie plaatst?
Die fietser (22-1-2010 om 07:25)
Goed kijken Kees. De fietser heeft in deze situatie voorrang. Automobilisten kijken ook lang niet altijd goed naar het fietspad en wachten ook niet altijd even als er een fietser aankomt waar ze voorrang aan moeten geven. Maar genoeg geluld. Alle betrokkenen sterkte gewenst!
Bianca (22-1-2010 om 00:19)
Als ik het goed zie, had de scooter hier voorrang. Fijn dat automobilisten tegenwoordig zo goed opletten. Ik rij zelf ook wel eens overhaast weg, maar ik let altijd goed op voetgangers, fietsers, scooterrijders. Deze zijn juist het meest kwetsbaar in het verkeer! Sterkte voor de scooterrijder!
Kees (21-1-2010 om 16:34)
Al die voetgangers,fietsers,auto,s,nemen voorrang,steken zomaar de weg over,kunnen ze niet even uitkijken en wachten voordat ze kunnen? ze horen ook te wachten
Cookie-instellingen beheren