Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij in woning Vlissingen

Toegevoegd: 03-02-2010, 17.26 uur
Hennepkwekerij in woning Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een rijtjeswoning aan de Kanariesprenk in Vlissingen is woensdag aan het einde van de middag een hennepkwekerij ontdekt.


In het pand werden op de zolder zo'n twee- tot driehonderd hennepplantjes aangetroffen. De politie heeft de kwekerij samen met een team van afvalophaler Van Gansewinkel ontmanteld en afgevoerd.

Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. Ook is niet duidelijk hoe de politie de kwekerij op het spoor is gekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (4-2-2010 om 15:07)
@ ***: ik zou de regelgeving wat betreft het kweken, verkopen en kopen van cannabis nog maar eens goed doorlezen. ALLE kweek is illegaal. ALLE (grootschalige) inkoop is illegaal, alleen kleinschalige verkoop via coffeeshop is 'legaal'. Gewoon legaliseren die handel, scheelt en levert belastinggeld
Alexandra (4-2-2010 om 12:52)
En leven en laten leven..hoe denk je dat vliss eruit zou zien als iedereen dat zou doen?!
*** (4-2-2010 om 12:05)
Tuurlijk roken wij ook wel eens een jointje, maar die haal je dan gewoon bij de koffieshop.die zullen het vast niet ALLEMAAL via illegale kwekers krijgen! Dan kost het maar een euro meer! (En het gaat niet over weg met de koffieshop dus ook niet weg slijterij! Die illegale shit moet eens ophouden
Arie (4-2-2010 om 09:17)
Die mensen die weer staan te juigen bij het oprollen van een kweker roken zelf zeker niet af en toe en jointje? Ik drink niet, dus weg met de slijterij, ik eet geen vlees dus weg met de bioindustrie, ik vlieg niet dus weg met vliegtuigen, ik stem geen CDA, dus weg met het CDA. Leven en leven aub.
Angelo (3-2-2010 om 21:02)
Goed gevonden hoor !!
Vergeten (3-2-2010 om 20:56)
Allemaal maar vreemd ik vind het goed dat de politie zoiets aanpakt
Cookie-instellingen beheren