Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schroeweg dicht vanwege vastzittende truck

Toegevoegd: 09-02-2010, 18.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een vrachtwagen heeft dinsdag op en rond de Schroeweg in Middelburg voor verkeersproblemen gezorgd.


De vrachtwagen was aan het einde van de middag met de rechterwielen naast de weg beland op het gedeelte van de Schroeweg tussen de kruising Statenlaan-Vrijlandstraat en de kruising Torenweg. De bestuurder bleef ongedeerd, maar de truck kon met geen mogenlijkheid meer op eigen kracht de weg op gedraaid worden.

Bergingsbedrijf Kuzee werd opgeroepen om de vrachtwagen los te trekken, maar dat bleek ook geen optie. Vandaar dat er een telekraan is opgeroepen om het gevaarte weer met alle wielen op het asfalt te zetten. De Schroeweg is vanwege de bergingswerkzaamheden tussen beide genoemde kruispunten in beide rijrichtingen afgesloten geweest.

De gemeente Middelburg is ingeschakeld om het wegdek weer schoon te krijgen. Dat was namelijk bezaaid met modder.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vincent (10-2-2010 om 18:28)
Natas, ik zeg niet dat die chauffeur dom was, ik herhaalde een reactie van iemand die eerder had gereageerd
Cokkie (10-2-2010 om 16:44)
Hoezo bermblokken! We halen gewoon de vangrail weg en planten bomen. Kun je ook tegenaanrijden met 50 kmp.u..Willen we het aantal verkeersslachtoffers omlaag dan moet je niet kiezen voor groen maar voor veilig.
Arie (10-2-2010 om 13:37)
Idd Mike B, dat is precies wat er gebeurt, geld rondpompen zodat de economie blijft draaien, maar de leefbaarheid wordt feitelijk niet beter. Misschien moeten de gemeenten eens een keer met de BURGERS rond de tafel gaan zitten zodat problemen die ZIJ ervaren opgelost kunnen worden mbt het verkeer.
Rijinstrucreur (10-2-2010 om 12:20)
Voor alle betweters even het volgende; Het ligt NOOIT aan de weg maar ALTIJD aan de chauffeur. Als het aan de weg zou liggen zou dus iedereen dit hebben. Gewoon een kwestie van opletten in het verkeer.
Vrachtwagenchauffeur (10-2-2010 om 09:59)
Ook wel eens aan een schrikreactie gedacht.? mijn grootste ergenis op dat stuk tussen dat kruispunt en rotonde mortiere, auto's die vrachtwagens afsnijden.!!! door nog ff snel hun auto voor de vrachtwagen te gooien.!! WIJ HEBBEN EEN LANGERE REMWEG.!! heb daar al vele hartverzakkingen meegemaakt.!
Natas (9-2-2010 om 23:51)
O o wat weten we het allemall zo goed,als of u zelf nooit wat heeft zo praten je,zelf rij ik ook op de vrachtauto,de wegen worden smaller,en smaller,zelfs de beste chauffeur kan wat overkomen.als je slim was,waren we toch door gaan leren vincent? niet dat chauffeurs dom zijn,tis wel je collega!
Cookie-instellingen beheren