Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 119 km

Treinverkeer stil na fatale botsing

Toegevoegd: 16-02-2010, 18.42 uur
Treinverkeer stil na fatale botsing
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Kruiningen-Yerseke is dinsdag gestremd geweest als gevolg van een fatale botsing bij de spoorwegovergang Buys Ballotstraat in Goes.
 
Rond 16.30 uur vond op de overgang een aanrijding plaats tussen een trein en een man. De hulp van brandweer en ambulancedienst kwam te laat. Volgens de politie is er hoogstwaarschijnlijk geen sprake van een ongeval of een misdrijf.


Vanwege de botsing moeten reizigers rekening houden met een vertraging van dertig tot zestig minuten. Volgens Prorail eindigt de stremming naar verwachting tussen 18.30 en 19.30 uur. Er zijn bussen ingezet.
 
Getuigen van dit ongeval kunnen, als zij daar behoefte aan hebben, terecht bij Slachtofferhulp. Het telefoonnummer van Slachtofferhulp is 0900-0101
 
 
Nuttige links bij dit bericht:
- Korrelatie
- Slachtofferhulp


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (17-2-2010 om 19:47)
Het is verschrikkelijk om de boodschap maar te krijgen er zijn nog vele mensen die dit soort ideeen hebben ,pillen kunnen niet altijd helpen Het zorgcentrum is vlakbij maar tegelijk ook weer veraf ik weet het uit ervaring ,bekende van mij heeft de zelfe ideeen hel veel sterkte ,erover praten moet
Leen (17-2-2010 om 19:28)
Ik heb er vroeg altijd daar naast het spoor gewoont, en ook precies het zelfde als dit mee gemaakt. het is te tries voor woorden om dat rond die tijd te doen. vin het allemaal heel erg voor de persoon die de trein bestuurde en de mensen die stonden te wachten. Waarom doet zulke mensen het??
Iemand (17-2-2010 om 18:15)
Simon gecondoleerd. Hopelijk heeft je broer nu rust gevonden. Familie en nabestaande ook sterkte!
Cor (17-2-2010 om 17:43)
Nogmaals voor iedereen die zeggen, waarom op deze manier..Iemand die zover is, dat die dood wil, die denkt niet na over hoe anderen het zullen beleven, daar ben je al te ver voor heen. Ikzelf heb op het punt gestaan, en je bent zo in de war, je denkt alleen maar, het moet lukken...Sterkte iedereen!
Missy J (17-2-2010 om 17:40)
Beste A. Ik kan me heel goed voorstellen dat je je rot bent geschroken!! en dat je gek van je eigen wordt!! omdat dat beeld door je hoofd heen spookt!! Ik wens jou en heel veel andere die dat hebben gezien heel veel sterkte!!
Miss J (17-2-2010 om 17:37)
Ik reed gister iets na het ongeluk langs. En was zelf ook geschokt. Maare ik heb ook een dierbare verloren aan zn actie.. en wat jullie ook zeggen altijd een lichtpuntje sommige mensen hebben dat lichtpuntje nu eenmaal niet!! ik vind het erg voor nabestaande en betrokkenen! heel veel sterkte!!
Cookie-instellingen beheren