Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie toont foto's skimmers Jumbo Goes

Toegevoegd: 16-02-2010, 18.51 uur
Politie toont foto's skimmers Jumbo Goes
Door: Roland de Jong
GOES - De politie toont vanavond in het programma 'Opsporing Verzocht' enkele foto's van vermoedelijke skimmers bij de Jumbo in Goes.


Bij deze supermarkt hadden ze woensdagochtend 3 december last van een behoorlijke lekkage. De loodgieter ontdekte een groot gat in het dak. Het gat bleek gemaakt door skimmers, die via het dak de Jumbo in waren gekomen om de betaalautomaten te prepareren. Daarmee konden ze pinpassen en pincodes kopiëren.

Bij het gat lag een nieuw plamuurmes van de Gamma, met nog zachte kit. De politie nam meteen contact op met de Gamma in Goes, en daar bleken de skimmers op bewakingsbeelden te staan toen ze dat plamuurmes en die kit gingen kopen. De politie benadrukt dat in de Jumbo in Goes geen passen zijn geskimd doordat dit tijdig door winkel en politie is ontdekt.

Politie Zeeland toont deze beelden vanavond in de uitzending van 'Opsporing Verzocht' van 21.20 uur tot 22.00 uur op Nederland 2. Getuigen of mensen die de daders herkennen, kunnen bellen naar de Opsporingstiplijn 0800-6070. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt morgen (woensdag) herhaald om 10.05 uur via Nederland 2.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nokie (18-2-2010 om 15:51)
Wil jullie waarschuwen voor onbemande benzinepomps!! doe je hand voor als je pincode intypt!!!
Mark (17-2-2010 om 20:56)
Heel verontrustend opsluiten zware straf en terug naar afkomst weg met die elende
R van der ende (17-2-2010 om 16:57)
Gewoon alles dubbel laten terugbetalen en vervolgens afschieten sorrie heren en dames ik heb hier geen goed woord voor over om geld van de burgers te stelen
Joop (17-2-2010 om 14:28)
Breng ze maar goed in beeld en oppakken die zooi. Er loopt veels te veel gespuis hier rond. Jammer dat de grenzen zo open zijn, probeer in roemenie de grens eens over te steken dat gaat een stuk lastiger. Hier kunnen ze zo binnenkomen.
Diana (17-2-2010 om 12:49)
Te Gek!! Dat deze fotoos zo op het internet staan...Hoop dat ze snel gepakt worden
Francois (17-2-2010 om 11:51)
Hopen dat men vingerafdrukken vind en dat er een match is bij het NFI. Foto's zijn zeer duidelijk daar kun je teminste wat mee, heb ze veel slechter gezien. Bedek altijd je pincode want 95% van de scimaparatuur werkt middels een cameratje welke verstopt is.
Cookie-instellingen beheren