Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 20-02-2010, 05.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een eenzijdig ongeval op de Rooseveltlaan in Terneuzen is zaterdagochtend één persoon om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond.


Het ongeval vond rond 03.00 uur plaats nabij de Alvarezlaan. In de auto zaten drie personen. Eén van hen, een 29-jarige Terneuzenaar, overleed ter plekke. Eén van de gewonden, een 29-jarige Terneuzenaar, werd overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Een ander, een 31-jarige man eveneens uit Terneuzen, is met de traumahelikopter uit Nijmegen naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. De weg was enige tijd afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas (20-2-2010 om 17:40)
Heel veel sterkte toegewenst aan famillie en vrienden,als ook aan de politie brandweer en andere betrokkene die hebben geholpen bij dit drama
Erwin en Ronald (20-2-2010 om 17:38)
Ook namens ons veel sterkte aan allen die hierbij betrokken zijn.....
Kim van ijk (20-2-2010 om 17:20)
Quincy,alhoewel we mekaar de laatste jaren niet meer hebben gezien ben ik je nooit vergeten.je had altyd al een speciaal plaatsje in mijn hart en dat zal je altyd blijven doen.ik zal je missen.groetjes kim
Een brandweerman uit Terneuzen (20-2-2010 om 17:16)
Allereerst sterkte gewenst aan alle nabestaande en vrienden van de slachtoffers. Verder wens ik ook alle hulpverleners van de brandweer, ambulance en politie sterkte met het verwerken van dit tragische ongeval. Dit soort dingen zijn niet te oefenen en altijd moeilijk te verwerken.
Angela (20-2-2010 om 17:09)
Veel sterkte aan de nabestaanden en vrienden. Ook sterkte aan de slachtoffers die ook in de auto zaten. Vreselijk wat er is gebeurd,geen woorden voor. Ik weet niet wie je bent maar dat maakt niet uit,ik kan alleen maar zeggen tegen je familie en vrienden Veel sterkte!!!!
Rita (20-2-2010 om 16:33)
Het is echt vreselijk wat er gebeurd is, zo drie jonge mensen. Er is iemand bij die we kennen en al gebeuren ongelukken elke dag weer, het weegt zoveel zwaarder als je iemand kent die erbij betrokken is. Ik leef me met de familie en vrienden en wens ieder heel veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren