Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 20-02-2010, 05.20 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kitty (26-2-2010 om 19:53)
Stefan ,,we zullun je missen ,morgen ben je echt weg ,ik kan t nog niet geloven ,alex is er ook nog niet,is erg down door t verlies van jou en quincy we zullen aan je denken
Ilse (24-2-2010 om 19:49)
R.I.P Stefan en Quincy Het is niet te bevatten.... Het is nooit te begrijpen... Het is onwerkelijk. Nog zo jong en nog zo midden in het leven. Ik wens de famillie heel veel sterkte toe in deze afschuwelijke tijd. Het allerbeste, ook voor alex die nog een lange weg te gaan heeft.
Marco en Susanne Boonman (23-2-2010 om 18:06)
QUINCY EN STEFAN RUST ZACHT!! Onze gedachte zijn bij jullie! En bij de families die dit moeten meemaken. Zullen elke dag weer aan jullie denken!! ALEX maat, hou vol bro, we hopen echt het aller beste!!! Veel sterkte allemaal met dit enorme verlies.
Jovica en familie (23-2-2010 om 08:36)
Lieve Quin je was vrijdagavond nog bij mij in het ziekenhuis het was zo tof dat je mij kwam op zoeken. De andere dag horen wij het verschrikkelijke nieuws. We missen je en blijven altijd aan je denken. R.I.P Quin en Stefan.
Jimmy (23-2-2010 om 03:57)
Stefan,quincy,ik zal jullie missen jongens, zoveel leuke dingen gedaan samen, RUST ZACHT BOYS zal jullie nooit vergeten. heel veel sterkte voor de nabestaande. alex hou vol jonge
Terneuzen (22-2-2010 om 22:39)
Met alex gaat het gelukkig aan de betere..alex hadden ze in slaap gehouden tot zondag dacht ik..alex is wakker..veel gebroken..als hij stabiel is word hij geopereerd..hij heb een engeltje bij hem gehad en heel veel geluk..het is een wonder dat hij nog bij ons is...hij ligt in gent en niet in ternz.
Cookie-instellingen beheren