Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Dode bij ernstig ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 20-02-2010, 05.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een eenzijdig ongeval op de Rooseveltlaan in Terneuzen is zaterdagochtend één persoon om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond.


Het ongeval vond rond 03.00 uur plaats nabij de Alvarezlaan. In de auto zaten drie personen. Eén van hen, een 29-jarige Terneuzenaar, overleed ter plekke. Eén van de gewonden, een 29-jarige Terneuzenaar, werd overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Een ander, een 31-jarige man eveneens uit Terneuzen, is met de traumahelikopter uit Nijmegen naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. De weg was enige tijd afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KipJuh (20-2-2010 om 22:08)
Ik kende jullie niet, maar een goeie vriendin van mij jullie wel. Rust zacht jongens!! en voor de andere heel erg veel sterkte..! En voor alle vrienden,familie, kenissen heel erg veel sterkte bij dit grote verlies!
Peter en Sandy (20-2-2010 om 22:03)
Woorden schieten te kort!! Zo jong.... We willen Fam en vrienden van Stefan en Quincy heel veel sterkte wensen met dit grote verlies... Voor Alex en de familie ook heel veel sterkte gewenst!!! We leven met jullie mee....
Zoveel verdriet om deze Goeie jongens... (20-2-2010 om 21:59)
Een groot verlies zijn ze stefan en Quincy.het waren allemans vrienden,en vrienden hadden ze!het doet veel pijn en verdriet dat ze zo uit ons leven zijn weggenomen..we zijn er kapot van..zo een tragische ongeluk.verschrikkelijk gewoon!hartverscheurend..we willen de famillie veel sterkte toe wensen.
Oud klasgenoot Geule (20-2-2010 om 21:23)
Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden. Quincy, rust zacht!!
Terneuzenaar (20-2-2010 om 20:49)
Sterkte gewenst voor iedereen!
Marcel de putter (20-2-2010 om 20:37)
Erg tragisch dit... woorden schieten te kort... sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren