Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Onderzoek drama nog in volle gang

Toegevoegd: 07-03-2010, 10.25 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (7-3-2010 om 20:53)
@ Patricia: Ik denk niet dat het zo werkt. In Irak hebben vrouwen niets te zeggen en kunnen niet eens aangifte doen tegen hun echtgenoot. Dus ik denk dat je jouw zienswijze nog eens moet overzien...
Gerda (7-3-2010 om 19:38)
Ik ben ook met een zeeuw getrouwd die mij ook regelmatig mishandeld en mij bij de keel pakt. Wens de moeder heel veel sterkte met het verlies
Mike b (7-3-2010 om 15:32)
Wordt nou eens wakker Nederland,weten jullie nou nog niet dat hoofdzakkelijk de rotte appels hun land ontvluchten en zich hier vestigen. En dit soort figuren besmetten onze samenleving met hun barbaarse denkwijze, met het trieste gevolg zoals dit.
Patricia (7-3-2010 om 15:10)
Dit had in t land van herkomst nooit kunnen gebeuren, die man was vastgezet en nooit meer losgelaten, waarom wordt er in Nl zo mild gestraft, mensen die nu nog met zo n idee rondlopen krijgen op deze manier een vrijbrief, zwaarder straffen en niet meer loslaten.
Zoop (7-3-2010 om 14:28)
Het lijkt me dat er iemand bij de hulpverleners zijn baan gaat verliezen.... o.a. de verantwoordelijke directeur en de betrokken medewerkers. Enig zelfrespect zou er op kunnen duiden dat ze zelf vrijwillig hun functie neerleggen.
Cindy (7-3-2010 om 13:54)
Respect voor de moeder die dit allang aan zag komen.. Die rechters weten niet hoe ernstig zulke zaken kunnen aflopen...Noodkreten genoeg geweest toch? Er zijn genoeg vrouwen die geen aangifte durven te doen.. Het is voor haar en haar gezin al te laat nu..
Cookie-instellingen beheren