Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Dronken man vlucht na aanrijding in Goes

Toegevoegd: 07-03-2010, 17.55 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Westwal in Goes heeft vrijdag een aanrijding plaatsgevonden. Eén van de betrokkenen ging er vandoor maar kon later worden opgepakt. Hij had te veel gedronken, had geen rijbewijs en bezat softdrugs.


De botsing vond rond 23.00 uur plaats op de Westwal. Een 26-jarige automobilist uit Schiedam reed over de Westwal, komende uit de richting van het Admiraalplein. Op de T-splitsing met de Zusterstraat kreeg hij geen voorrang van een auto die, vanuit de Zusterstraat, de Westwal opreed.

De Schiedammer en de 19-jarige bestuurder van de andere auto, uit de gemeente Borsele, spraken af de aanrijding af te handelen op een nabij gelegen parkeerterreintje. De 19-jarige automobilist reed hierop echter hard weg in de richting van het station. De politie trof de 19-jarige man in de auto aan op het busplein.

Uit ademanalyse bleek dat hij ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Ook was hij in het bezit van een gebruikershoeveelheid softdrugs. De drugs zijn in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
- (9-3-2010 om 13:24)
Jeetje, hoe stom kun je zijn om zo te gaan autorijden voor de zoveelste keer; dit is gevaarlijk!!!! nadenken
Nalja (7-3-2010 om 21:30)
Stomme ezel,denkt iedereen ofzo, mij overkomt het niet, ik ben uitgezonderd? maar weten niet dat ze nder in gevaar brengen,tja waarom doe je het dan? blijf van die rommel af,het maakt je stuk,maar zelf zie je het niet.
Lorenza (7-3-2010 om 21:15)
Deze man hoort in de cel te zitten!!! Wat een a-sociaal gedrag en onverantwoord!
Hennie (7-3-2010 om 20:37)
Een half jaar opsluiten en NOOIT nog een rijbewijs! Verder niks. Simpel toch? Waarschijnlijk te simpel voor onze (bij)gelovige regering!
Mike b (7-3-2010 om 19:32)
Wat een belachelijke straf voor zulke figuren, een bon. Nou dan zal die het vast laten de volgende keer.
Rien (7-3-2010 om 18:24)
Nou nou, die zal het wel ver schoppen, als je zo in een auto stapt dan ben je vast niet een van de slimste.
Cookie-instellingen beheren