Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval Retranchement

Toegevoegd: 11-03-2010, 15.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
RETRANCHEMENT - Bij een ongeval op de Zwinweg in het Zeeuws-Vlaamse Retranchement zijn vanmiddag rond 14.50 uur drie personen gewond geraakt.


Een 28-jarige automobilist uit de gemeente Hulst wilde zijn zonnebril pakken maar lette hierbij niet op de weg en kwam in aanrijding met een 66-jarige automobilist uit Oostende. Één van de auto's kwam op zijn zijkant tot stilstand.

De traumahelikopter uit Brugge is opgeroepen om hulp te verlenen, maar deze is niet meer ter plekke geweest. Ook werden brandweerwagens uit Oostburg en Cadzand opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Later meldde de politie dat hiervan vermoedelijk toch geen sprake was.

Drie personen, twee mannen en een vrouw, zijn met ambulances naar het AZ in Brugge vervoerd. De verwondingen bleken me te vallen. De mannen hadden wat kneuzingen opgelopen en de vrouw had haar arm uit de kom.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren