Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij ongeval op A58

Toegevoegd: 20-03-2010, 10.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Bij een eenzijdig ongeval op de A58 is zaterdagmorgen een 29-jarige vrouw uit Vlissingen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 8.50 uur plaats ter hoogte van Arnemuiden. Door nog onbekende oorzaak raakte een vrouw met haar auto van de weg en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand.


De brandweer heeft de vrouw uit de auto bevrijd. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collega (22-3-2010 om 09:32)
Te hard gereden, opgejaagd, niks van dat alles is dus waar hè. Een auto op de rechter rijbaan die ineens naar links kwam waardoor ze uit moest wijken. Omdat een onverlaat niet oplette, moest zij op de rem. Dus mensen, oordeel niet te snel als je de ware toedracht niet weet.
Tim (21-3-2010 om 10:19)
Werkt goed zo'n slootoverbrugging :P
Natasja (21-3-2010 om 08:01)
Hoe het mogelijk is,mensen zijn tegenwoordig niet meer bezig met auto rijden,kijk hoe eenzijdig ongeval ook toeneemt, niet denken overkomt mij niet hoor,en veel hebben altijd maar haast,en zoniet laten ze zich opjagen door een andere weggebruiker en daar moet je niks van aantrekken,
Hoe is het mogelijk (20-3-2010 om 18:23)
Hoe is het toch mogelijk om zo van de weg te geraken. Men moet dan toch echt vreemde stuurbewegingen doen om daan van de weg te raken. Of er was een manko aan de auto, klapband of zo, of een kapotte stuurinrichting. Van harte beterschap toegewenst
Motorrijder (20-3-2010 om 12:55)
Ik reed net vanuit vlissingen richting goes en daar was ook een ongeluk gebeurd. Het gaat nogal goed op de A58 vandaag. Ik hoop maar dat ik nog heel huids thuis ga komen, misschien maar de binnenweggetjes pakken straks!
Inwoner (20-3-2010 om 11:50)
Ik wens mevrouw veel beterschap toe. Verder vroeg ik me af, gezien het aantal hulpverleningsvoertuigen dat zich naar de plek des onheils spoedde, hoe zo'n melding binnen gekomen is. Het was nm. één auto met bestuurder. Zou een nauwkeurige melding v ongelukken (medische) onkosten kunnen besparen?
Cookie-instellingen beheren