Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij ongeluk N286

Toegevoegd: 29-03-2010, 18.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SCHERPENISSE - Bij een ongeluk op de kruising Langeweg met de Provincialeweg en de Poortvlietsedijk (N286) is vanavond één persoon zwaargewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 17.20 uur een fietser en een personenauto met elkaar in botsing ter hoogte van de watertoren. De fietser, een 72-jarige man uit de gemeente Tholen, kwam ten val en raakte zwaargewond.


Het slachtoffer werd met zware verwondingen per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De automobiliste, een 29-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, raakte voor zover bekend niet gewond.
 
De politie had vanavond nog geen nadere details over het ongeluk. Het voorval trok veel bekijks.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner scherpenisse (30-3-2010 om 12:34)
Heel veel sterkte voor beide personen.. maar hoe komt de fietser op de dijk terecht?? ernaast ligt een keurig fietspad.
Jedidja (30-3-2010 om 11:49)
Ik neem aan dat de fietser daar gewoon mocht fietsen..? het ziet er heel eng uit, onveilig bedoel ik. sterkte voor de vrouw en beterschap!! ook sterkte voor de bestuurster van de auto..
Automobilist (29-3-2010 om 21:32)
Ik weet niet hoe dit ongeluk gebeurd is, maar ik rij zelf iedere morgen Scherpenisse uit en er zijn maar weinig fietsers die voor de haaientanden stoppen en net voor je auto oversteken. Dat wil niet zeggen dat deze fietser dit ook heeft gedaan, maar ik weet wel dat het goed uit kijken is daar.
D. (29-3-2010 om 21:00)
Wow hoe heeft dit kunnen gebeuren ?? reed de fietser op een plek waar die niet thuis hoort of is de weg zo vreemd ? spoedig herstel aan de slachtoffer in iedergeval !
Mark (29-3-2010 om 20:33)
Bij deze heel veel sterkte gewenst. Moet eerlijk zeggen dat ik daar zelf ook niet altijd zachtjes langsrij,maar dit is een niet gewenste doch goede les. Sterkte aan betrokkenen
Cookie-instellingen beheren