Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 40 km

Ernstig ongeluk N286 Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 02-04-2010, 14.43 uur - Update: 02-04-2010, 23.51 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Bij een ongeluk op de kruising van de N286 met de Oudelandseweg in Sint Maartensdijk is vandaag een scooterrijder ernstig gewond geraakt.
 
Het slachtoffer, een 67-jarige man uit Duisburg, kwam na een voorrangsfout rond 13.20 uur in botsing met een personenauto. De auto werd bestuurd door een een 21-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen.


De scooterrijder kwam ten val en werd ter plekke behandeld door de ambulancedienst. Het slachtoffer is met de ambulance meegenomen naar Dinteloord. Daar is het overgeladen in de gealarmeerde traumahelikopter uit Nijmegen. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
 
De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de botsing. De automobilist(e) raakte voor zover bekend niet ernstig gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harrie (4-4-2010 om 11:21)
Het is weer wel duidelijk dat de wegbeheerder een schitterende aanpassing heeft laten maken door een hele onveilige situatie te maken en zal wel weer verbeterd worden als er dodelijke ongevallen zijn geweest (zie kadijk bij poortvliet)!!! Helaas is de eerste al geweest nu!
Dani (3-4-2010 om 21:08)
Men moet hier wel doorrijden want als je voor de haaientanden staat kun je nog steeds niets zien. Ik rijd ook scooter en heb sinds de vernieuwing al 2 aanrijdingen gehad, niet echt op vooruit gegaan. Automobilisten zien het gewoon niet en scooters kunnen de autos ook niet zien. Heel onoverzichtelijk
Michael (3-4-2010 om 17:36)
Beste iedereen, zoals meer mensen hier schrijven blijken er veel mensen te kunnen oordelen dat de bestuurster de scooter had kunnen zien dit is dus niet zo het is zo onoverzichtelijk als het maar zijn kan en de automobiliste kan daar niet hard hebben gereden er is geen schade aan het voertuig
Onbekend (3-4-2010 om 10:34)
@ hennie. 30 km/u? ze mogen 45, dat scheelt nog al. zeker als je niet weet hoe hard de automobilist nog reed. de klap is dus enorm! veel sterkte aan alle betrokkenen!
Smerdiek (3-4-2010 om 08:52)
Jaap jij bent snel met je oordeel je moet daat eens gaan staan voor de haaie tanden en dan naar rechts kijken je zult dan zien da je niks zie maja er zijn altijd mensen met reacties zonder na te denken of niet jaap? Hoop dat je ga kijken en dan wil ik je reactie nog even horen.
Frans (3-4-2010 om 08:46)
Effe over de reacties van bepaalde mensen hebben jullie daar wel eens gereden op de foto lijkt wel dat er veel overzicht is maar das echt niet zo dus mensen geef geen comentaar over iets waar je niets van afweet en en niet weet hoe de situatie in elkaar zit en ga niet van fotos uit
Cookie-instellingen beheren