Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schapen dood en zwaargewond door hond

Toegevoegd: 04-04-2010, 10.03 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Op de Verlengde Weg Naar Veere bij Arnemuiden zijn dit week-einde enkele schapen aangevallen door een hond. Eén dier vond daarbij de dood.


De eigenaresse van de schapen trof zaterdagmiddag in de wei een hond aan die de schapen aan het aanvallen was. Uit paniek waren een 12-tal schapen de watergang in gevlucht. De gealarmeerde politieagenten, de eigenaresse en een politieagent die in zijn vrije tijd een rondje aan het fietsen was hebben de dieren op het droge weten te krijgen.

Meerdere dieren raakten zwaargewond. De gewonde dieren zijn door een dierenarts behandeld. De eigenaresse van de hond is door de politie benaderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shanna (4-4-2010 om 10:11)
Zo'n hond moeten ze direct in beslag nemen. De eigenaar van die hond ook zijn dier afnemen en een flinke boete geven. Sterkte voor de vrouw van de schapen. Zonde.
Cookie-instellingen beheren