Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Man (46) brengt verkeer in gevaar

Toegevoegd: 07-04-2010, 22.51 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Door de politie is woensdagmiddag een 46-jarige automobilist uit Axel aangehouden. De man had gevaarlijk rijgedrag vertoond.


Een getuige had gezien dat de automobilist slingerend over de Langeweg ter hoogte van Axel reed, Daarbij belandde de auto op de verkeerde weghelft en had bijna een aanrijding met een vrachtwagen.

De betreffende automobilist werd aangetroffen op de Oostpoortweg. Hij had zijn band lek gereden op de vluchtheuvel bij de kruising bij Westdorpe omdat hij zo slingerend reed. De 46-jarige automobilist werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd zijn rijbewijs ingenomen omdat hij de andere weggebruikers in gevaar had gebracht.

Het is volgens de politie aan de oplettendheid van het overige verkeer te danken dat er geen ongelukken zijn gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diana (12-4-2010 om 16:51)
Even een opmerking, dit hele verhaaltje heeft zich afgespeeld in circa 20 minuten, al deze tijd is er niet 1 medeweggebruiker geweest die het nodig vond om 112 te bellen!!. Pas de laatste minuut, nadat hij zijn voorband lek reed op is er door meer mensen gebeld. HEEL ERG JAMMER!!!
O.winkelman (8-4-2010 om 17:53)
Wat een wijsheid, wat een wijsheid.. de man kan ook onwel zijn geworden... Dan kunnen mensen soms rare sprongen maken ...
Arie (8-4-2010 om 10:25)
Inderdaad Nanda, gelukkig dat er nog oplettende weggebruikers zijn, want de politie heeft het te druk met flitsen en belgen te bekeuren voor wiet bezit..
Pe (8-4-2010 om 09:49)
Ik weet zeker dat het slingeren niet door de lekke band kwam. Ik reed er zelf achter,man was volgens mij straalbezopen!!!! Ben blij dat er geen ongelukken gebeurt zijn, ook omdat hij alsmaar op de verkeerde baan reed. Hij ging ook regelmatig stil staan op de weg.
VLISSINGER (8-4-2010 om 09:24)
@ANONIEM: Als je een lekke band hebt merk je dit direct. Het voertuig wil alle kanten op, behalve de kant die je zelf wilt. Mischien drank of wat anders in het spel waardoor het reactievermogen een stuk minder wordt. Bestuurder is niet voor niets meegenomen naar het politiebureau.
Anoniem (8-4-2010 om 08:13)
Wie zegt er dat de lekke band komt door het slingeren? Misschien komt het slingeren wel door de lekke band?!
Cookie-instellingen beheren