Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie woninginbraken in Zeeuwsch-Vlaanderen

Toegevoegd: 04-05-2010, 22.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW-NAMEN - In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in twee woningen in Nieuw-Namen.

Uit een woning in de Kauterstraat werden de autosleutels, en daarmee de auto gestolen. Het gaat om een zwarte Opel Corsa met, Belgisch, kenteken XRW-201. De waarde is onbekend. Ook werd een woning in de Veerstraat bezocht. Of hier iets is weggenomen is nog niet bekend.


Tussen zaterdag 1 en maandag 3 mei werd ingebroken in een woning aan de Michiel de Ruijtersingel in Terneuzen. Uit de woning werden kleding, foto-, film- en computerapparatuur, sieraden en een onbekend geldbedrag gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ex blauwe pet (6-5-2010 om 13:02)
Dat er steets meer inbraken zijn komt alleen maar dat er niet genoeg politie opstraat is. kijk eens naar de dorpen wij wonen nu 5 jaar in philippine en hebben alleen bij de wielerronde agenten gezien.
Geert Grijpstra (5-5-2010 om 00:23)
Nou volgens mij gaan we richting de 100e inbraak in Terneuzen; wanneer gaan burgervader en plaatselijke politiek zich eens roeren? Geen smoesjes van prioriteiten en te weinig manschappen. Alles/ ieder inzetten om deze schoften te pakken; zijn steeds dezelfde. Eerstdaags gaan er slachtoffers vallen.
Cookie-instellingen beheren