Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewonden bij ongeval Haamstede

Toegevoegd: 08-05-2010, 03.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Bij een ongeval op de Recreatieverdeelweg (N652) tussen Burgh-Haamstede en Renesse zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 01.00 uur plaats. Een 18-jarige bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak in de berm en verloor de macht over het stuur. Door de snelheid werd de auto gelanceerd, sloeg meerdere malen over de kop en kwam aan de andere kant van een sloot terecht. De hulpdiensten rukten massaal uit om hulp te verlenen. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plaatse geweest.

In de auto zaten vijf jongeren, twee van hen zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder heeft vermoedelijk zijn been gebroken, een ander raakte gewond aan het hoofd. Volgens de politie is er geen alcohol in het spel.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter X. (10-5-2010 om 01:21)
Veel geluk gehad met deze goede afloop... Er zijn trouwens 3 jongens afgevoerd naar het ziekehuis, en de overige 2 waren verder helemaal ongedeerd wonder boven wonder! Sterkte.
Een moeder (9-5-2010 om 08:11)
Gelukkig dat het met goede afloop was!
G-j (8-5-2010 om 23:01)
Je mag hopen dat hier weer van geleerd word ook de ouders kunnen niet vaak genoeg waarschuwen .
Wim (8-5-2010 om 15:27)
18 jaar, net je rijbewijs en dan snachts met 5 man gaan stappen of terug.... lekker slim bezig! beter taxi nemen, kost geen drol met 5 toch?
SlowRider (8-5-2010 om 09:47)
Dit is weer een gevalletje van iets te enthousiast gereden denk ik. Sterkte !
Cookie-instellingen beheren