Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verhaal mishandeling gelogen

Toegevoegd: 10-05-2010, 18.57 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De onrust die in de omgeving van de Livingstonestraat in Hulst is ontstaan na een melding van een mishandeling blijkt onterecht. Het verhaal over de mishandeling is verzonnen, zo is volgens de politie gebleken.


Vorige maand kreeg de politie de melding binnen dat er in bovengenoemde straat een 14-jarig meisje was mishandeld. De politie meldde destijds dat het meisje op maandag 19 april tussen 08.30 en 09.00 uur een klap in het gezicht had gekregen nadat zij de deur had opengedaan voor een man die had aangebeld. Het meisje zou zijn bedreigd en had kans gezien om de man de deur uit te werken.

Het bovenstaande verhaal is echter gelogen, zo meldt de politie nu.
 
Zie ook:
- Meisje krijgt klap bij mislukte overval (19-04-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (10-5-2010 om 19:35)
Ik dacht al dat het een heel onwaarschijnlijk verhaal was, net als die frikandellenroof. Ik neem aan dat ze naar HALT mag wegens het afleggen van een valse verklaring.
Een moeder (10-5-2010 om 19:23)
Ik wist het,dat het gelogen was.iets klopte er niet aan dat verhaal,die avond zei ik al tegen mijn vriendinnen dat ik het een raar verhaal vond,toeval dat ze toen alleen thuis was net,ik zei nog; meisjes van die leeftijd verzinnen wel vaker zoiets.ik had toen gelijk het idee al dat het niet klopte.
Cookie-instellingen beheren