Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Inval wietkwekerij Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2010, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan in een hennepkwekerij aan de Poelendaeleweg in Middelburg.


In de woning werden in totaal 190 hennepplanten aangetroffen. De gemeentereiniging heeft de planten en de apparatuur vernietigd.

De 58-jarige bewoonster is door de politie verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico (12-5-2010 om 19:45)
@piet wat klink je hersenloos.bent aardig op de hoogte,wat het op kan leveren.zal me niks verbazen of je kent die persoon en heb dr gewoon aangegeven.en baalt er van dat ze alweer vrij is:D nou van mijn mogen ze en moet nederland maar eens gaan beslissen.legaliseren,of niet.zolang ben ik voorstander
A (12-5-2010 om 19:19)
@piet,want ben jij een zeurkous,nooit iets verkeerds gedaan in je perfecte leven? Misschien had diegene het wel nodig ivm ziekte,schrijven ze ook vaak voor hoor wiet,en trouwens iemand die een beetje geld wilt verdienen doet dat dus zo,hun probleem toch of lig je er wakker van? Get a life!
Graai cult guur (12-5-2010 om 17:40)
Makkelijk praten voor de corrupte grootverdieners inderdaad. Pak dat soort tuig maar eens aan voordat we hier griekse situaties krijgen en wij als belastingbetaler weer een paar biljoen moeten lenen tegen woekerrentes. maar nee, de verschrikkelijke wiet oma !!!
Tizz Wizz (12-5-2010 om 14:39)
@ Jean Luc: Nu beginnen we te praten. thnx 4 your open mind. @ Japie: Inderdaad Nederland is zelf al een Junk die niewt zonder kan...Maar Piet is zeker wel fan van die 'rechter' die bij peter r de vries kwam..moordenaars rijbewijzen weggeven..Er zijn veeel ergere dingen dan een Cannabis plantje.
Jean-luc (12-5-2010 om 13:58)
Als er idd kankerpatienten baat bij hebben is dat wel jammer.Tis verboden dus ga eens lobbyen bij de regering voor medische achtergronden?Zelf kweken verbieden,werkelozen in kassen laten telen en de hele rotzooi vrijgeven,zou dat een oplossing zijn? Ik wiet het niet ........
Japie (12-5-2010 om 13:05)
@ piet, stel je niet zo aan zeg, net of er geen ergere dingen zijn. En de gemeenschap verdient kapitalen aan belastinggeld uit nederlands meest winstgevende plantages. Ik hoor daar echt niemand keihard nee tegen zeggen uit principes. Dat kan ook niet, nederland is zelf een junk die niet zonder kan.
Cookie-instellingen beheren