Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inval wietkwekerij Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2010, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan in een hennepkwekerij aan de Poelendaeleweg in Middelburg.


In de woning werden in totaal 190 hennepplanten aangetroffen. De gemeentereiniging heeft de planten en de apparatuur vernietigd.

De 58-jarige bewoonster is door de politie verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tizz Wizz (12-5-2010 om 12:57)
@ piet..Ze is waarcschijnlijk haar huis kwijt. Woningbouw kan ze op haar buik schrijven..en ze gaat zeker een boete krijgen. je schreeuwt hard maar zegt niks. over de zelfde 'troep' wordt belasting betaald in de koffieshop. En de zelfde 'troep' kan veel baat bij hebben bij o.a. kankerpatienten!!
Patrick (12-5-2010 om 11:02)
@ Piet: Ik weet niet in hoever jij je hersens al heb weg geblowed, maar je word er in nederland bijna toegedwongen om dit te gaan doen, mensen werken hard en hebben geen cent. Mensen doen dit niet om als een god in frankrijk te leven maar om te OVERLEVEN.
Fred (12-5-2010 om 09:50)
Vind je het gek dat mensen gaan kweken? Je word gewoon bestolen door de overheid. Mensen moeten iets om hun boterham te hebben en laat die vrouw in haar waarde. Klaag de overheid aan, dat zijn de dieven maar die mogen dat he.
Alexis (12-5-2010 om 09:45)
Ja wat wil je met die torenhoge rekeningen en belastingen ,je zou voor minder gaan kweken.want van `t minimum kom je echt niet meer rond hoor,maar ja de hoge heren en die gene die er veel hebben kunnen gemakkelijk praten.....
John (12-5-2010 om 00:27)
Hennep (Wiet) Je mag het kopen je mag het roken. Ra Ra Hoe komt het in de CoffeeShop. Weg met het Gedoogt beleid. Slaat helemaal nergens op. Het mag wel of het mag niet. Legaliseren , of Verbieden. Begin dan eerst maar eens met alcohol , dit is Harddrugs. Alcohol Verbieden dus !
Piet (11-5-2010 om 21:50)
Ik ken het WEER eens niet geloven. De bewoonster is door de politie verhoord, dus dat betekent dat ze weer al vrij rondloopt. Ze verdienen minimaal tienduizenden euro's aan die troep en de politie verhoort ze. Nou daar zullen ze van schrikken. Ze leven als god in frankrijk. Keiharde straffen hier op
Cookie-instellingen beheren