Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Gewonden bekneld in Kortgene

Toegevoegd: 04-06-2010, 12.46 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Bij een ongeluk in de buurt van Kortgene zijn vandaag twee personen bekneld komen te zitten.

Het ongeluk deed zich rond 11.45 uur voor op het viaduct bij de kruising Oost Westweg (N255) - Kortgeenseweg. Een 31-jarige automobilist uit de gemeente Noord Beveland zag op het viaduct een 56-jarige automobilist uit Oost Souburg, die vanuit de richting Colijnsplaat aan kwam rijden, over het hoofd.
 
De inzittenden van de laatstgenoemde auto moesten uit het voertuig geknipt worden. Na ongeveer drie kwartier waren de slachtoffers uit de auto geknipt. Zijn passagiere is met nek- en rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.


De inzittende(n) van de andere auto die bij het ongeluk betrokken was, raakte voor zover bekend niet gewond. De brandweer ontfermde zich over het hondje van de betrokkenen. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De weg was in verband met de botsing enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motorrijder (4-6-2010 om 18:58)
GEWELDIG zoals deze brandweerman zich over dat hondje ontfermd (foto 5), ik neem tenminste aan dat dit van de betrokkenen is. Sterkte voor de slachtoffers en ook voor het hondje natuurlijk,dat het maar weer gauw met zijn baasje/bazinnetje herenigd kan worden.
Cookie-instellingen beheren