Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 244 km

Vernielingen op volkstuinencomplex

Toegevoegd: 08-06-2010, 11.41 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Op het volkstuinencomplex aan de Parallelweg in Krabbendijke zijn, vermoedelijk in het afgelopen weekeinde, diverse vernielingen gepleegd.


Om het terrein op te komen is er een hekwerk vernield. Hierop zijn ruitjes van meerdere tuinhuisjes vernield of uit de sponning gehaald. Ook werd elektrische apparatuur uit huisjes weggenomen. In totaal zijn er 6 tuinhuisjes het doelwit geweest van de vandalen. Nog niet alle benadeelden hebben aangifte gedaan bij de Zeeuwse politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (8-6-2010 om 15:10)
Hoop dat ze gepakt worden en laat ze het hele tuincomplex onkruidvrij maken en alles repareren wat ze vernield hebben en wel onder streng toezicht.
Miss elijk (8-6-2010 om 12:37)
Wat een misselijke bedoeling zeg.
Cas (8-6-2010 om 12:12)
Knap lullig, hoop dat ze de daders pakken en voor de schade op laten draaien!!
Cookie-instellingen beheren