Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Ernstig gewond na beten hond

Toegevoegd: 11-06-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.

De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin.


De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yvan (12-6-2010 om 12:57)
Kan aan mij liggen maar een hond die je/jou niet kent aanhalen (de man is voorafgaande dus naar de hond toegelopen) is niet echt verstandig is mij altijd geleerd. Negeren tot ie (onderdanig) bij jou komt. Afmaken gaat een beetje ver. Eerst de test die Daantje voorstelde uitvoeren.
Rian (12-6-2010 om 12:43)
Het is natuurlijk vreselijk wat deze man is overkomen, maar om dan gelijk te roepen dat de hond afgemaakt moet worden gaat nogal ver.Laat een gedragstest doen en tot die tijd de hond gemuilkorfd uitlaten.
Gladianos (12-6-2010 om 12:35)
Juist..helemaal mee eens afmaken zo'n hond,je kan nog niet eens rustig in je eigen tuin lopen pff
Sas (12-6-2010 om 12:20)
Gelijk al over afmaken praten is toch wat voorbarig,eerst maar eens kijken of de man niet zelf begonnen is,sorry voor dit antwoord
Jan (12-6-2010 om 12:07)
Een hond springt niet zomaar over een schutting! Maar deze hond moet afgemaakt worden, en de eigenaar moet een verbod krijgen voor het houden van honden. Ik snap toch niet wat een mens bezielt om een hond te nemen, en het is trouwens zo uit de tijd!
Dennis (12-6-2010 om 11:56)
Het is niet altijd de schuld van de hond. Een hond bijt niet zomaar. Meestal hoor je maar de helft van het verhaal.
Cookie-instellingen beheren