Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig gewond na beten hond

Toegevoegd: 11-06-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.

De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin.


De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dierenliefhebber (12-6-2010 om 11:38)
Waarom afmaken? mensen maken ze ook niet af als ze wat verkeerd gedaan hebben, b.v. iemand verwond of gedood. die krijgen heropvoeding. Die hond beschemde zijn tuin ofzo, die is zich van geen kwaad bewust. eerst de doodstraf terug en dan pas de dieren eerlijk is eerlijk!!!!
F. (12-6-2010 om 11:38)
Er zit natuurlijk helaas niks anders op om deze hond een spuitje te geven.. Maar dit is alleen maar de schuld van de eigenaar! Straffen dus.
Alaskan malamute (12-6-2010 om 11:33)
Een goede waakhond!!!!!! Blaffende honden bijten niet............praten over de toedrachtg evenmin. CAREL EN MENEER/MEVROUW DE HOND..........hebben weinig verstand van bescherming van territorium. Weten zij de juiste toedracht???
Van der lijke (12-6-2010 om 11:01)
En altijd roepen de baasjes: Hij doet niks hoor!!
Marga (12-6-2010 om 10:27)
Hoe kan dit nu weer! Mensen die honden hebben en niet te vertrouwen zijn moeten zorgen dat een hond geen mensen kan aanvallen. Vreselijk voor die man, maar wat als het een kind was geweest? Vraag mij ook af waarom de hond zo agressief is? Ik wens meneer die aangevallen is HEEL veel sterkte!
Mischa (12-6-2010 om 10:27)
Als er een hond over de schutting komt geklommen is dat niet voor niks. Het lijkt me dan ook een stuk verstandiger meteen naar binnen te gaan, in plaats van de Martin Gaus der Lage Landen uit te gaan hangen en dat beest aan te gaan halen.
Cookie-instellingen beheren