Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ernstig gewond na beten hond

Toegevoegd: 11-06-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.

De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin.


De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Katje (12-6-2010 om 08:55)
Oke dus een man valt een man aan ook maar meteen afmaken dan he
Als men de mensen leert kennen gaat men van de dieren houden (12-6-2010 om 08:44)
Lekker makkelijk he, de mensheid overheerst. J.v.d sloot wordt toch ook niet afgemaakt ? of onze politieagent die Milly heeft misbruikt en vermoord. als die hond die man in zijn nek en kin heeft gebeten, is hij op gelijke hoogte gekomen om h willen aaien op dat moment stel je je ondergeschikt op.
Mathijs de feyter (12-6-2010 om 07:58)
Warom direkt afmaken lt de politie eerst een goed ondrzoek doen we laten jou toch ook niet diect afmaken als je en keer iets fot doet een hond weet het verschil niet tussen goed en kwaad ik kan het weten ik train samen met min stiefvader poltie honden(mechelse herder) ui clinge
Dave (12-6-2010 om 07:28)
Niks afmaken!, als je kind ruzie hebt en die schopt of slaat er in elkaar maak je hem toch ook niet af?!!
Bekende van Hond (12-6-2010 om 04:43)
Ken de mensen goed en de honden ook word prima voor gezorgd niet aggesief opgevoed oid let wel vreemde staat in achtertuin buurman vreemde voor de hond dan in dit geval Jammer voor die man heel lullig maar gelijk dat gezeik van afmaken als je bij mij in de tuin komt eindig je ook in het ziekenhuis
Bram (12-6-2010 om 02:06)
Direkt afmaken, dat is natuurlijk een optie, maar.......daarmee weten we nog niet de oorzaak waarom de hond heeft gebeten. 't Is vreselijk voor het slachtoffer hoor maar bedenk ook eens wat de dood van deze hond betekend voor zijn baas en/of bazin want voor hun zal deze hond een dierbaar bezit zijn.
Cookie-instellingen beheren