Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig gewond na beten hond

Toegevoegd: 11-06-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.

De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin.


De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (12-6-2010 om 16:18)
Ik ben heel erg benieuwd over welk ras hond we het hebben want dit is echt niet normaal! Helaas is de enige oplossing de hond in laten slapen. Je moet er niet aan denken dat hij dit een keer doet bij een kind, bejaarde of ander kwetsbaar iemand. Veel beterschap voor deze meneer.
Ludwig honden vriend (12-6-2010 om 15:45)
Ik ben het eens dat dit niet mag gebeuren ten eerste de baas verantwoordelijk stellen hoeft niet want dat is wettelijk al geregeld, de hond afmaken ok maar dan ook alle criminelen in nederland ook afmaken en iedereen die iemand anders in mekaar slaat of verwond ook afmaken
Eva (12-6-2010 om 15:41)
Waar was de eigenaar van die hond danwel liep dat monster bij afwezigheid van eigenaar gewoon los in de tuin???? Schutting of niet, zulke horen dan binnenshuis of in een kennel. In dit geval gelijk afmaken die hap.
D (12-6-2010 om 14:38)
Ik ken deze hond, en er zit geen kwaad in. Hij slaapt in je armen! Dus voor je oordeelt, laat jezelf goed inlichten! De vierkiezingsuitslagen laat ook maar weer goed zijn hoe weinig Nederland om dieren geeft! Want wie geeft mensen een goede spuit wanneer zij zich verdedigen? Niemand. Dat bedoel ik
D. (12-6-2010 om 14:38)
Daarnaast kan deze hond niet eens over de schutting zijn gesprongen, want zo hoog kan hij niet! En daarnaast bevond de man zich zonder vooraf kenbaar te maken op prive terrein toen het voorval zich voordeed.
D. (12-6-2010 om 14:37)
Ik vind jullie reacties echt zeer kort door de bocht en harteloos! Even los van hoe erg ik het vind wat is voorgevallen, maar kom op Hond Afmaken? Er wordt totaal niet gekeken naar WAT er is voorgevallen, want kom op mensen, bijt een hond Zomaar in iemands nek zonder aanleiding?
Cookie-instellingen beheren