Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig gewond na beten hond

Toegevoegd: 11-06-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.

De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin.


De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
I. (13-6-2010 om 02:03)
Een dier heeft daarnaast evenveel recht op de wereld als de mens. Het ademt, eet, het drinkt, het voorziet in zijn primaire levensbehoeftes, krijgt ook kinderen, net als een mens, alles om te overleven
D (13-6-2010 om 01:50)
Hij wandelt dagelijks door Souburg en er is nog nooit een kind (of wie dan ook van welke leeftijd) ooit gebeten of aangevallen. Er moet dus een duidelijke aanleiding zijn geweest, naast dat de man zich op prive terrein bevond. Leer de Mens kennen en je Leert een Dier waarderen.
D (13-6-2010 om 01:48)
Veel inbraken plaats vinden in souburg. Nu komt het zo dat zijn broer wilt helpen met verhuizen, maak jezelf dan vooraf even kenbaar bij de buren, dring niet zomaar een prive terrein van zeg maar waakhonden binnen. Er hangt een bordje notabene van hier waak ik!
D (13-6-2010 om 01:48)
Daarnaast was dus het poortje naar de buurman zijn prive tuin open omdat de buurman zelf heeft aangegeven aan zijn buren dat de honden ook in zijn tuin mogen lopen aangezien hij vaker bij zijn vriendin is dan in zijn eigen huis en bang is voor een inbraak aangezien de laatste tijd
D (13-6-2010 om 01:47)
Want zij kunnen vrij rond lopen en tevens naar de tuin van de buurman gaan omdat het hek altijd open is op verzoek van de buurman zelf(lees straks verder) De hond liep in zijn eigen prive terrein. De schuren liggen tegen over elkaar en zijn bereikbaar door een gemeenschappelijke entree.
D (13-6-2010 om 01:46)
1. Oke, hier ben ik dus nog een keer. Even voor alle duidelijkheid, niet de buurman is gebeten maar de broer van deze man die daar niet woont en dus totaal onbekend is! Daarnaast is hij niet over de schutting geklommen,
Cookie-instellingen beheren