Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig gewond na beten hond

Toegevoegd: 11-06-2010, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de tuin van een woning de Ahornstraat in Oost-Souburg is vrijdagochtend een Vlissingse man twee maal door een hond van de buren gebeten en zwaar gewond geraakt.

De man was in en om de woning een familielid aan het helpen en liep in de tuin toen de hond van de buren over de schutting kwam. De Vlissinger haalde de hond aan maar deze beet de man in zijn hals en kin.


De man zag kans de woning binnen te gaan om aan de hond te ontkomen. Hij is vanmiddag geopereerd en ligt, voor zover bekend, nog in het ziekenhuis. De politie is nog met de zaak bezig. Over het slachtoffer zijn verder geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maurice (12-6-2010 om 22:11)
Waarom is het ras zo belangrijk. Heb je ooit wel eens een chiwawa geaaid. Ik zou dat dus nooit doen want die bijten zeker.
Nora (12-6-2010 om 20:51)
Hij doet niks hoor!!!! denk na voor je een hond neemt,en als buurman bezig is in de tuin en de hond hoort geluid,dan ligt het toch aan de baas,cursus volgen met examen zo goed zijn als men besluit een hond te nemen.wat een geklets over criminelen enz. dat is iets anders als een hond opvoeden
Saskia (12-6-2010 om 19:16)
Afschuwelijk wat er is gebeurd voor alle betrokkenen!!!!! Dit wil niemand! Ik hoop dat het met de man weer helemaal in orde komt en dat de hond niet afgemaakt moet worden. Dat er een eenmalige menselijke fout aan ten grondslag ligt. Zoals D. al aangeeft.
Cobus (12-6-2010 om 17:50)
Tja afmaken is natuurlijk weer direct de oplossing. Misschien moeten mensen ook eens leren om niet direct vreemde honden van anderen te aaien. Dat scheelt een hoop leed!
Marja (12-6-2010 om 17:27)
Nooit gehoord dat je geen vreemde honden aan moet halen?
MotoRob (12-6-2010 om 17:26)
Als die hond zich eerst laat aanhalen en dan alsnog gaat bijten dan is er iets mee, ik ben het met Daantje eens, dit beest moet aan agressietest onderworpen worden, vandaag een volwassen man, morgen een kind misschien?
Cookie-instellingen beheren