Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Brand in voliere tuin Sint Annaland

Toegevoegd: 15-06-2010, 12.48 uur
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Een brand heeft vanochtend voor schade gezorgd in een  volière in een tuin aan de Hoenderweg in Sint Annaland.


De brand werd rond 10.10 uur gemeld. Omdat er sprake was van flinke rookontwikkeling werd direct 'middelbrand' gegeven en zodoende gingen de blusploegen van Sint Annaland en Sint Maartensdijk beiden met spoed ter plekke.

De brandweer heeft het vuur geblust. Bij de brand is mogelijk asbest vrijgekomen. De brandweer heeft hier metingen voor verricht. De uitkomst is niet bekend. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland had vanochtend nog geen informatie over de eventuele aanwezigheid van vogels in de volière en hun toestand.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren