Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Tas gestolen op strand Vlissingen

Toegevoegd: 29-06-2010, 00.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op het strand aan de Boulevard in Vlissingen is maandagmiddag de tas van een badgaste vanonder een handdoek gestolen.
 
In de tas zaten sleutels, een zonnebril, kleding, slippers en een gsm. In het begin van de avond werd de tas teruggevonden in de omgeving van de bioscoop.


Alles, behalve de slippers, was uit de tas gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cokkie (29-6-2010 om 15:00)
Kunnen ze bij de strandwacht geen kluisjes plaatsen voor een veilig strandbezoek? Zodat je ook alleen naar het strand toekunt en je je eigen spullen weer mee te nemen.
Nico (29-6-2010 om 13:04)
@adrie. Ga dan lekker naar de bank?? Bedoel je om te pinnen of om die te beroven. Alsof ze dan niets aanrichten bij het aanwezige personeel. Tegenwoordig valt daar zo goed als niets meer te halen hoor. Laat ze van andermans spullen afblijven en er idd gewoon voor gaan werken.
Vlissingse (29-6-2010 om 12:59)
Jahoor natas,de jongeren hebben het weer gedaan,hoe bedoel je vooroordeel.Niemand weet wie het gedaan heeft en hoe weet jij dan dat ze op die tassen loeren?
Gerechtigheid (29-6-2010 om 09:05)
Zondag lagen wij ook op het badstrand. Ik zag op een gegeven moment een aantal 'Nieuwe Nederlanders' over het strand struinen en heel schichtig om zich heen kijkend zogenaamd op zoek naar iemand.. Ik zei nog tegen mijn vrouw moet je eens zien waar ze op letten.. tassen!! Overduidelijk, dus let op!!!
Erwin (29-6-2010 om 06:06)
Ben het eens met onderstaande reactie,s alleen wie neemt r nou zijn portomonee mee naar het strand terwijl je weet dat je daar een zeer verhoogde kans loopt bestolen te worden.
Natas (29-6-2010 om 06:04)
Aan de railing staan ze loeren,iedereeb denkt dat ze naar vrouwen kijken,maar loeren op tassen.ik vertrouw dat zaakje niet.
Cookie-instellingen beheren