Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Motorrijder gewond Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 09-07-2010, 12.38 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Donderdag rond 16.30 uur is op de Langedijk in Wolphaartsdijk een 24-jarige motorrijder gewond geraakt bij een aanrijding.


Een 60-jarige automobilist uit de gemeente Goes had de man geen voorrang verleend. De motorrijder heeft vermoedelijk zijn sleutelbeen en bekken gebroken.

Over de ontstane schade is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geen motor freak (10-7-2010 om 23:11)
Tjee wat een onzin weer hier! Juist er staat duidelijk dat de motor GEEN voorrang kreeg, dus was het weer eens fout van de automobilist! Het verkeer is volgens mij opletten en geven en nemen en aan de regels houden, tsja, daar kan wel eens een fout gemaakt worden. helaas... BETERSCHAP!
Adl (10-7-2010 om 16:21)
Wie zegt er toch dat de motorrijder fout was dan?? Ik kan dat hier niet uit opmaken. Bovendien weet iedereen dat er steeds meer motorrijders zijn en zeker met dit weer zijn ze meer op de weg. ik zou zeggen; beter opletten!!
Motorrijdster (10-7-2010 om 12:03)
Ik denk eerder dat de automobilisten eens betere op moeten letten. niet gelijk motorrijders de schuld geven. we hebben allemaal licht aan op de motor en toch worden we vaak omver gereden. en niet alle motorrijders rijden te hard. begrip voor motorrijders hebben mag ook!!!!
Sander (10-7-2010 om 09:56)
@Dima: er staat toch dat de motor geen voorrang kreeg!!! Automobilisten moeten zelf eens beter op gaan letten! Anti-motor zeker?
MotoRob (10-7-2010 om 09:40)
@Dima; Ik ben het gedeeltelijk met je eens, je valt beter op in het verkeer, maar automobilisten moeten ook eens beter uit hun doppen kijken, ik maak vaak genoeg mee dat ze pas op het laatste moment voor me stoppen, terwijl ik wel opvallende kleding draag. beterschap voor de motorrijder
Muutje (10-7-2010 om 08:44)
En daarmee hebben automobilisten geen bril en een goed stel functionerende hersens meer nodig want met zo'n geel vestje aan een motorrijder maakt dat ze de verkeersregels wél kennen?!? Meeste motorrijders hebben altijd hun lichten aan. Om zo de schuld bij de tegenpartij neer te leggen is kansloos.
Cookie-instellingen beheren