Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motorrijder gewond Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 09-07-2010, 12.38 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Donderdag rond 16.30 uur is op de Langedijk in Wolphaartsdijk een 24-jarige motorrijder gewond geraakt bij een aanrijding.


Een 60-jarige automobilist uit de gemeente Goes had de man geen voorrang verleend. De motorrijder heeft vermoedelijk zijn sleutelbeen en bekken gebroken.

Over de ontstane schade is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dexo (10-7-2010 om 08:23)
Oja, dat is de omgedraaide wereld Dimaatje. Die vierwieler had gewoon op moeten letten. Het wordt tijd dat vierwielers elk jaar examen moeten doen want er zitten toch een paar klunzen bij.
Cbrfireblade (9-7-2010 om 22:48)
Ik rijd al precies 20 jaar motor dag in dag uit en met vestje en goed licht en toch ben ik puur door onoplettendheid al bijna twee keer van mijn motor gereden dus dat maakt niks uit hoor wij letten voor 200% op en daarbij zit ook die 50% van de onoplettende automobilist
Cbrfireblade (9-7-2010 om 22:45)
@dima, jaja dan hoeven de automobilisten helemaal niet meer op te letten he. gewoon goed opletten dat is belangrijk, ik kan ook zeggen, iedereen die, een motorrijder geen voorang verleend door onoplettendheid. van de weg en er niet meer op. het is mooi weer en ook automobilisten goed opletten !!!!!
Marja (9-7-2010 om 21:14)
@Dima Hulpdiensten in knalgele wagens met alle toeters en bellen worden ook nog over het hoofd gezien, dus wat nu? De automobilist VERPLICHTEN beter te kijken misschien? Ongelukken gebeuren altijd, daar zijn we mensen voor, die fouten maken. De beste remedie is weggebruikers beter trainen.
Dima (9-7-2010 om 14:48)
Er gebeuren zoveel [ teveel!] ongelukken waarbij motorrijders zijn betrokken dat ik denk WAAROM worden niet meer voorzorgsmaatregelen VERPLICHT ? zoals het dragen van donkere kleding moet worden verboeden voor motorrijders !! een veiligheidsvest dragen moet sowieso worden verplicht !!
Cookie-instellingen beheren