Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing voor vals geld

Toegevoegd: 14-07-2010, 20.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie vraagt de mensen alert te zijn op valse briefjes van 50 euro die in omloop zouden kunnen zijn.


Maandag is een 16-jarige jongen uit Middelburg in Vlissingen aangehouden omdat hij betaalde met een vals briefje van 50 euro in een zaak in de Lange Zelke in die plaats. Bij hem thuis werden nog een aantal valse bankbiljetten aangetroffen.

De valse biljetten zijn goede kopieën en de politie doet een oproep om bij het aantreffen de biljetten te bewaren en meteen de politie te waarschuwen.

Afgelopen weekend is eveneens in Vlissingen een 16-jarige jongen aangehouden.

Zie ook:
- 11/07/2010: Jongen betaalt met vals geld


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DeVonk (15-7-2010 om 16:31)
Dacht dat er op valsmunterij toch wel iets meer stond dan een tikje op de vingers. Belachelijk gewoon.. Dik geld verdienen zo! Denk dat ik ook maar in een nieuwe printer investeer
Rinus (15-7-2010 om 15:44)
Dit crimineeltje nu al gelijk stevig aanpakken!!!!!!! Laat hem maar eens een a twee weken in een jeugdgevangenis door brengen.
Rob (15-7-2010 om 14:40)
Bij ons is er 2x mee betaald dus 100 euro en dan heeft hij dus wisselgeld gekregen wat egt is dus is die waarschijnlijk weer 80 euro rijker. hoe haal je het in je hoofd om hem weer los te laten lopen.
Natas (15-7-2010 om 05:46)
Onbegrijpelijk in vriijheid gesteld welk land leven we? om te schamen zeg,die jongen lacht erom,verleidelijk om weer wat te doen,want hij word toch zo in vrijheid gesteld,tja dat is wat we lezen
Cookie-instellingen beheren