Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij ongeval Oostkapelle

Toegevoegd: 06-08-2010, 19.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - Bij een ongeval in Oostkapelle zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats op de Oude Domburgseweg ter hoogte van de Domburgseweg. Een 21-jarige automobilist uit Westkapelle reed in zijn auto op de Domburgseweg in de richting van Oostkapelle en wilde links afslaan, de Oude Domburgseweg in.


De auto werd echter ingehaald door een 51-jarige motorrijder en zijn passagiere, een 50-jarige vrouw, beide afkomstig uit Domburg. Op de Domburgseweg geldt een inhaalverbod. De motorrijder raakte de zijkant van de auto, waardoor de motorrijder moest uitwijken. De de motor met de 51-jarige bestuurder en de 50-jarige bijrijdster belandden in de sloot.

Beide personen zijn naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. De 51-jarige man had last van zijn benen, de 50-jarige vrouw leek rug- en nekletsel te hebben. De 21-jarige automobilist bleef ongedeerd.

Een gedeelde van de Domburgseweg is door dit ongeluk enige tijd afgesloten geweest.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TRUUS (9-8-2010 om 11:36)
VEEL STERKTE TOEGEWENST!
B. (8-8-2010 om 16:13)
@Niels beterschap voor je vader en bijrijder, hopelijk vallen de verwondingen mee.
Chicka68 (8-8-2010 om 14:16)
@Niels: we kunnen alleen maar uit gaan van wat het artikel omschrijft. Beschreven hierin is dat je vader een overtreding heeft begaan door in te halen waar dat verboden is. Over snelheid staat niets, dus daar kan niet over geoordeeld worden. Sterkte voor alle getroffenen.
Niels (7-8-2010 om 23:25)
Heel makkelijk om te oordelen en speculeren, maar als zoon zijnde heb ik liever dat je je eigen bekritiseerd en de zaak objectief bekijkt. En als motorrijder neem ik aan dat je weet hoe kwetsbaar je bent. Mijn vader is geen hardrijder!
Su & zuki (7-8-2010 om 15:38)
Ach, we doen allemaal weleens iets waarvan we achteraf denken: "dat was misschien niet zo slim". Meestal loopt dat toch nog goed af. Dit keer dan toevallig even niet. Ik kan me de situatie goed voorstellen. Gelukkig is het zonder al te veel letsel afgelopen, beide in ieder geval beterschap.
Marina (7-8-2010 om 10:25)
2 overtredingen; inhaalverbod en een auto die linksaf wil slaan. Bekend met de weg en dan nog een ongeval veroorzaken.
Cookie-instellingen beheren