Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet voor gewonde

Toegevoegd: 07-08-2010, 20.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
BROUWERSHAVEN - De traumahelikopter is zaterdagavond opgeroepen voor een incident in Brouwershaven.
 
Even na 18.00 uur kwam er een melding binnen in een woning aan de Nieuwstraat. Vermoedelijk is er een persoon van de trap gevallen en zwaargewond geraakt. Naast de traumahelikopter zijn er twee ambulances en een rapid responder ingezet.


Het slachtoffer is met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-8-2010 om 16:46)
Beste jaap, als er een vermoeden bestaat dat er heel ernstig rug of nekletsel is dan roepen ze de heli er bij hiet zit nl een veel beter opgeleide arts en anestesist op die kunnen en mogen ter plaatse meer dan de ambu arts en chauffeur.
Joep (8-8-2010 om 17:53)
Man is inmiddels overleden
Jaap Vergeer (8-8-2010 om 13:05)
Wat ik me afvraag is of de hulpverlening per ambulance mede door allerlei zgn veiligheidsmaatregelen aan de weg zo moeizaam is geworden dat je zelfs in een stadje een heli nodig hebt. Dat is toch eigenlijk een beetje raar. Fijn dat die heli's er zijn. Hopelijk wordt die niet wegbezuinigd.
Cookie-instellingen beheren