Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw op scootmobiel mishandeld

Toegevoegd: 09-08-2010, 23.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Op de Grindweg in Westkapelle is maandag tussen 18.30 en 19.00 uur een 65-jarige vrouw uit de gemeente Veere door een onbekende man enkele keren op het hoofd geslagen.
 
De vrouw reed op haar scootmobiel over het fietspad in de richting van Zoutelande. Uit tegenovergestelde richting kwamen vier fietsers. De vrouw in de scootmobiel gebaarde dat de fietsers een beetje opzij moesten, omdat zij al heel dicht tegen de berm reed.


Echter de fietsers riepen dat de vrouw opzij moest en één van de fietsers zette zijn fiets toen dwars op het fietspad. De vrouw reed met haar scootmobiel tegen de fiets omdat, zoals zij verklaarde: een scootmobiel geen remmen heeft maar afremt op de motor; dus kon zij niet tijdig stoppen.
 
Daarna kreeg zij van de fietser enkele vuistslagen tegen haar hoofd. Daarna reden de vier fietsers weg en de vrouw hield er een flinke hoofdpijn aan over. Zij deed aangifte van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roeland (10-8-2010 om 23:26)
@hanneke Maar hoe zou dat komen dat niemand er aan de kant voor gaat. Een scootmobiel is ook onhandig op drukke plaatsen, ook voor de mensen ter been. Misschien moeten sommige mensen eens leren te accepteren dat ze bepaalde beperkingen hebben, hoe lullig het ook voor ze is. De wereld draait door.
Wim (10-8-2010 om 22:14)
Scootmobiel een rage onder de luie mensen 10 jaar terug zag je deze rage niet kwam er laatst 1 tegen in de tunnel
Paul (10-8-2010 om 20:31)
Het is natuurlijk met geen woord goed te praten dat zo'n schoft zoiets doet,maar ik vind wel dat mensen die op een scootmobiel rijden of in een rolstoel zitten zich zeer snel voorrang of vrije doortocht toeeigenen,maar nogmaals een zeer laffe niet goed te praten daad.
Jan (10-8-2010 om 19:06)
Ze waren met zyn vieren en eens zal er 1 zyn mond voorby praten en dan zyn ze de l.l wand dit kan je niet ongestraft doen Veel sterkte mevrouw
Bert Schotsman (10-8-2010 om 18:25)
Een vrouw in een rolstoel voor haar kop slaan en de dader is weer eens niet te vinden. Politie mogelijk bezig met fietsbellen of achterlichtjes? Dierenvrienden die een hond langzaam koken in een afgesloten auto krijgen de hond terug? Wat voor bananen republiek is holland inmiddels.
W.J.Jansen (10-8-2010 om 18:19)
Mevrouw van de scootmoboel veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren