Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 144 km

Ernstig verkeersongeluk in Hulst

Toegevoegd: 22-08-2010, 14.25 uur - Update: 22-08-2010, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Op de Patrijzendijk in Hulst heeft vanochtend een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.


Een groepje van circa 18 wielrenners kwam rond 10.50 uur vanaf de richting van de Havendijk gereden, gaande in de richting van Hulster Nieuwlandsedijk. Een landbouwtractor met aanhangwagen en geladen met 10 tot 11 ton gerst kwam vanuit tegenovergestelde richting.

De landbouwtractor, bestuurd door een 65-jarige Hulstenaar, reed aan de uiterste rechterzijde door de berm en kon niet verder uitwijken omdat de combinatie anders door het hoogteverschil zou omkiepen. Door onbekende oorzaak kwam één van de wielrenners, een 38-jarige man uit het Belgische Moerbeke, ten val waardoor hij met zijn arm onder het voorste wiel van de aanhangwagen terechtkwam.

Een traumateam uit België werd opgeroepen om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst. Het slachtoffer is naar het UZ in Gent vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tjaaaa (22-8-2010 om 16:06)
Ik vind dat die wielrenners soms echt erg asociaal rijden, met grote groepen en niet aan de kant willen, wat ook hier weer blijkbaar het geval is,want de tractor heeft wel uitgeweken terwijl die toch echt moeilijker kan uitwijken dan een fietser, de politie zou deze beter eens aanpakken.
JJ (22-8-2010 om 15:49)
Ik weet dat je niet iedereen over 1 kant mag scheren, maar er is altijd wel iets met wielrenners, ze denken soms dat ze God op de weg zijn , hoogst irritant !
Anoniem (22-8-2010 om 15:42)
Die wielrenners zijn vaak te beroerd om zelf een beetje uit te wijken. Ze denken altijd dat de weg helemaal voor hun is. Hopelijk leren ze er eens van
Matty (22-8-2010 om 14:55)
Ja sorry hoor sta er niet echt van te kijken ,maken ze mooie fietspaden ,en wat denk je rijden die wielrenners gewoon op de weg omdat ze doodleuk het schijt aan alles en iedereen hebben ,en dan maar te zwijgen hoe ze rijden ,
Ko (22-8-2010 om 14:49)
Als die wielrenners gewoon zoals ieder ander eens fatsoenlijk aan de kant zouden gaan was zoiets misschien niet gebeurd...maar die denken altijd dat ze koning van de weg zijn...
Cookie-instellingen beheren