Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Beveiliger mishandeld in bieb

Toegevoegd: 03-09-2010, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Vlissingse bibliotheek is vrijdagmiddag een 42-jarige beveiliger door een enkele jongens tussen de 13 en 17 jaar gemolesteerd.


In de bibliotheek lopen beveiligers om de orde te handhaven en de overlast van jongeren te beperken. Vrijdagmiddag liepen er 5 jongens die overlast veroorzaakten. De beveiliger wilde een van hen na enkele waarschuwingen naar buiten sturen.

Bij de uitgang probeerde een jongen de poortjes te vernielen. Eenmaal buiten begonnen de jongens aan de beveiliger te trekken en aan hem te hangen, terwijl twee van de drie hem ook nog sloegen. Een derde stak de man met een scherp voorwerp.

Op het moment dat de beveiliger terug naar binnen liep, liepen drie jongens mee. Binnen werd de man door één van hen bedreigd, De beveiliger heeft geen ernstig letsel opgelopen. Hij heeft aangifte gedaan van bedreiging en openlijke geweldpleging. De politie heeft de zaak in onderzoek


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikku (4-9-2010 om 09:15)
Zie je nu wel, die beveiligers helpen ook niks!! Iedereen weet gewoon dat ze niks mogen!! Als ze wat doen zijn ze onderhand hun baan kwijt. ze moeten hier de beveiliging eens meer vrijheid geven. Al dat geweld tegen de beveiliging en de hulpverlening is niet toch meer normaal?! arme belastingcenten!
Vlissingeer (4-9-2010 om 09:10)
Er zijn toch vast wel camerabeelden? Goed aanpakken die gasten!! Wordt steeds gekker...
Natas (4-9-2010 om 09:07)
Niemand deed wat? politie bureau staat tegenover de bieb. dit is een teken van Vlissingen,het waren denken geen van onze brave boerejongens.dit kan toch niet he,wanneer komen er nou zwaardere straffen en flinke boetes,of land uitzettingen.Dit is toch niet normaal meer wat er gebeurd is.
Vlissingse (4-9-2010 om 09:04)
Hoe weten ze de leeftijd van de jongens? zijn ze nou opgepakt of niet...En als een 13-jarige mij bedreigd kan die een schop onder zn kont krijgen en houd ik hem gewoon aan om hem vervolgens over te dragen aan de politie. Was dit een echte beveiliger???
Sander (4-9-2010 om 08:52)
13 tot 17 jaar...!! Tuig van de bovenste plank!! Dat is dan de toekomst. Flink met de politie knuppel erover. Geweld is misschien niet de oplossing maar met zulke gasten is weinig te beginnen. Verschrikkelijk!
Rob (4-9-2010 om 08:29)
En er was niemand in de buurt die de beveiliger kon helpen?? Opsluiten die gastjes!maar het zal wel een dagje halt worden en afgedaan, zo werkt dat hier
Cookie-instellingen beheren