Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Volgepakte auto en caravan weg

Toegevoegd: 22-09-2010, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - In de nacht van dinsdag op woensdag is een volgepakte auto met daar achter een caravan gekoppeld, gestolen vanaf de Beneluxstraat in Sas van Gent.


Voorafgaand aan de diefstal werd eerst ingebroken in een woning. Uit deze woning werden diverse persoonlijke papieren weggenomen en ook de autosleutels. De bewoners lagen te slapen en hebben van de hele diefstal niets gemerkt. Ze waren van plan binnenkort voor een half jaar naar het buitenland te vertrekken. De auto en de caravan waren dus al volledig ingepakt.

Het gaat om een groene VW Transporter voorzien van het kenteken 96-BN-SX. De caravan is van het merk Tabbert en heeft als kenteken WT-TT-84. De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sassenaar (24-9-2010 om 00:28)
Ze moeten verdomme is overal van afblijven......TUIG
CJ (23-9-2010 om 12:58)
OOHH! Dat is echt een misselijke streek! Ik hoop dat het iemand was die niet wilde dat jullie weg gingen...maar vrees ervoor. Hopelijk komt er nog iets van terug en ik hoop dat de lange reis uiteindelijk toch nog door mag gaan! Heel veel succes!!
Zeeuw (23-9-2010 om 12:39)
Wat sneu nou.....toch geen familie of vrienden die de reis wilden annuleren op deze manier? Hopelijk wordt het snel opgelost .
Mirjam (23-9-2010 om 12:22)
Vreselijk voor die mensen!!! Je zal zelf maar op vakantie willen en net als je weg wilt gaan staat er gewoon niks meer voor de deur.... Ik hoop dat alles snel teruggevonden wordt en ze alsnog op vakantie kunnen!!!
Marina (23-9-2010 om 09:50)
Ze kunnen ook alles gebruiken tegenwoordig. Deze combinatie zullen ze dan vlug moeten strippen, ander kenteken e.d want dat kan toch niet onopgemerkt blijven en wie loopt er 's nachts op straat en denkt dan dat het om diefstal gaat!! Of je moet de mensen toevallig kennen.
Blondi (22-9-2010 om 20:16)
Tis jammer voor die mensen maar dit is echt vakwerk
Cookie-instellingen beheren