Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Moeder en zoon aangereden

Toegevoegd: 03-10-2010, 15.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdagochtend omstreeks 11.00 uur werden een moeder en haar zoon door een auto aangereden toen zij de weg overstaken. Haar andere zoon werd niet geraakt.


Een 78-jarige automobiliste uit Breda reed bij de stoplichten vanaf de Schroeweg de Kanaalweg op. Op dat moment staken de 29-jarige moeder en haar twee zoons van 10 en 7 de weg over.

De moeder en haar oudste zoon werden geraakt door de auto. Zij hadden pijn aan hun benen en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de automobiliste als de voetgangers zeggen dat hun stoplicht op groen stond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bra (4-10-2010 om 09:00)
Het gebeurde achter ons. Op het moment dat we met de auto afsloegen sprong het licht op oranje, de auto die de mensen aanreed reed zeker 100 meter achter ons...
Condor (4-10-2010 om 07:55)
Ja Paul@, helaas hou je vol. Ik hoop dat je veel ouder wordt dan 75 en vrijwillig je rijbewijs dan ook inleverd? Als ik de reacties verder zo lees, is de overheid hier mede schuldig aan? Het gegeven dan ook laten oplossen en geen (bejaarde) medemens beschuldigen lijkt mij.
VdVonck (3-10-2010 om 23:53)
Hier in Goes zijn ook diverse oversteekplaatsen met stoplichten. Valt me ook vaak op dat als ik (jonge kerel) begin met oversteken ik na 2 sec. het stoplicht al sneller hoor tikken. En het staat 9 van de 10x op rood eer ik over ben. Dan denk ik.. Ouderen of kleine kinderen, die redden dat echt niet
Corina (3-10-2010 om 20:30)
@Paul, wat ben jij zielig zeg om zo over mensen te oordelen! Lees even de rest van de berichten dan zie je dat er een fout in de lichten zit! Enne o ja, in welke leeftijdsgroep gebeuren de meeste ongelukken?....20-24 dus die ook maar alvast de rijbewijs afpakken dan?
Ronald (3-10-2010 om 20:15)
Als het druk is dan springt het licht voor de autos al op groen en als fietser rij je dan ook door groen maar gaan de autos al rijden verkeerde afstelling van de stoplichten dus ??????? verkeersdeskundge van de gemeente werk aan de winkel ga eens te plekke kijken voor er iemand doodgereden word
Paul (3-10-2010 om 20:11)
Heb het al zo vaak gezegd,bejaarden horen geen auto te besturen. Dus vanaf 75 rijbewijs afpakken,het zijn gevaren op de weg.
Cookie-instellingen beheren