Controle politie en belastingdienst

Toegevoegd: 08-10-2010, 21.53 uur

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Dinsdag werd op het sluizencomplex en nabij Snowbase in Terneuzen een verkeerscontrole gehouden waarbij de politie Zeeland samenwerkte met de belastingdienst Zuid-West.

Bij deze controle werden de aangehouden auto`s gecontroleerd op verkeerstechnische zaken en -gedragingen zoals autogordels en te hard rijden. Door de belastingdienst werd aan de hand van de kentekenregistratie. Door motorrijders van de politie werden de auto's naar de controleplaatsen geleid.

De belastingdienst heeft die dag voor € 167.163 aan openstaande belastingzaken beslag gelegd op 9 auto's er werden 2 in beslag genomen auto`s direct afgevoerd. De politie bekeurde dertien bestuurders voor het niet dragen van een gordel, één bestuurder voor mobiel bellen en één automobilist had een te scherp uitstekende spoiler.

Daarnaast kregen zes automobilisten een prent omdat zij te donkere autoruiten hadden en 1 bestuurder kreeg een waarschuwing daarvoor.

 Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (9-10-2010 om 06:43)
Keurig werk,tja auto rijden kost geld en als je lak aan andere hebt,kost het je geld. keurig werk dit.