Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kinderen op bezoek bij politie

Toegevoegd: 13-10-2010, 10.17 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Zaterdag 16 oktober houdt de politie in Kruiningen een kindermiddag voor alle basisscholen in de gemeente Reimerswaal. Iedereen is van 13.00 tot 16.30 uur van harte welkom om deze middag bij te wonen.

Tijdens deze middag zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. Politie, brandweer, ambulancedienst, verkeerspolitie, forensische opsporing en mobiele eenheid zijn op deze dag aanwezig om voorlichting te geven.

Verschillende voertuigen zoals een ME-bus zijn van binnen te bezichtigen. Verder wordt er een rondleiding door het gebouw gegeven. Natuurlijk mag een kijkje in een politiecel niet ontbreken.

De activiteiten worden op het terrein van het politiebureau aan Eindtje de Rondte 10 en in de directe omgeving daarvan georganiseerd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miss x (13-10-2010 om 12:34)
Dat is nu eens een goed idee.Pluimpje voor degene die dit bedacht heeft.Een 10!Ik zeg bijna iedere dag tegen mijn kids "doe niets wat ik ook niet zal doen" En dan bedoel ik gedraag je.