Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Melding ongeval met beknelling Kapelle blijkt loos

Toegevoegd: 09-02-2006, 10.57 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KAPELLE - Vanochtend zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval in Kapelle.

Rond vijf voor elf werd de blusgroep van Kapelle onder prioriteit één ter plaatse gevraagd voor een ongeval op de Postweg (N670), aan de noordzijde van Kapelle. Tijdens de alarmering werd vermeld dat het zou gaan om een ongeval met beknelling.

Direct na de brandweeralarmering werden ook twee ambulances ter plaatse gestuurd. Vanuit Goes rukte de ambulance 19101 uit naar het ongeval. Ook de ambulance 19108 van de post Zierikzee werd met spoed ter plaatse gevraagd.

Kort daarop volgde voor zowel de blusgroep van Kapelle als voor de ambulance 19108 de melding dat inzet niet meer noodzakelijk was en dat sprake was van een loos alarm. Er was geen sprake van een ongeval met beknelling en ook de verwondingen van de bestuurd(st)er bleken mee te vallen.

De Officier Van Dienst van de brandweer is overigens nog wel ter plaatse gegaan. Ook de ambulance 19101 is gewoon doorgereden naar het ongeval. Hulp van de tankautospuit en de Zierikzeese ambulance bleek dus niet nodig.

Een 20-jarige man uit Kapelle reed met zijn auto met aanhanger over de Postweg. Vermoedelijk door de harde wind kantelde de aanhanger nabij de brug. Een 39-jarige vrouw die achter de aanhanger reed kon niet meer op tijd remmen en botste op de losgeslagen aanhangwagen.

De vrouw klaagde over nek- en rugklachten. Ze werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van haar letsel is niets bekend gemaakt. Een takelbedrijf heeft zowel de auto als de aanhanger weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750