Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ongelukken door fikse buien

Toegevoegd: 20-10-2010, 18.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Wemeldinge en IJzendijke zijn vandaag ongelukken gebeurd als gevolg van regenval en hagelbuien.

Het ongeluk bij IJzendijke vond rond 05.00 uur plaats op de N61. Door de vele regenval is de bestuurder, een 23-jarige man uit de gemeente Sluis, met zijn voertuig in de slip geraakt en over de kop in de sloot terechtgekomen. Hij is voor controle met de ambulance neer het ziekenhuis gebracht.

Vanmiddag is rond 13.00 uur een 47-jarige automobiliste uit Wemeldinge op de Kanaalweg in haar woonplaats in de slip geraakt en tegen de dijk aangereden. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wesly (25-11-2010 om 08:32)
De auto die ingehaald wordt krijgt een behoorlijke slok water over zich en ziet dan even niets meer wordt daar rekening met gehouden? ik heb het zel gisteren mee gemaakt dat is geen prettige ervaring. ze waarschuwen niet voor niets om de snelheid aan te passen naar de weersomstandigheden.
Pieppo (23-10-2010 om 00:20)
De weg daar is ERG SLECHT wordt niets aan gedaan. op deze weg zijn al veel ongelukken gebeurd en dodelijke ongevallen. Er zal wel geen geld zijn om een nieuw asvalt laagje aan te brengen. Dat heb je als het geld ergens anders aan besteedt dan aan de veiligheid op DIE weg. sterkte je maat!!!
Wat een onzin toch (22-10-2010 om 11:28)
@Henri; als je auto goed is en banden kun je gewoon 200 rijden zeg jij. Wat ontzettend dom! 120 is de maximum snelheid en als jij het gewoon vindt 200 te rijden met je goede banden ben je voor mij een enorme *piep*. Door hardrijders worden meer ongelukken veroorzaakt dan door weersomstandigheden!
Hallow (22-10-2010 om 08:13)
Gewoon doorrijden niet zo zenuwachtig doen en je aanstellen misschien is dat het!
VdVonck (21-10-2010 om 21:18)
Het ging even goed tekeer inderdaad! Reed zelf ook in die buien. De winterbanden helpen hier niets tegen. Wat betreft ieder jaar 'een nieuw setje' ruitenwissers. Wij hebben meerdere auto's dus zou een duur grapje worden. Zijn er geen die je ff bij de halfords gaat halen. Gewoon snelheid aanpassen!
Marina (21-10-2010 om 20:40)
Ja @winanda, daar heb je gelijk in, mensen hebben haast en denken dan had ie maar niet zo hard moeten rijden. Wel is het zo als er sporen in het asfalt zijn en er staat veel water in, de aquaplaning is erg gevaarlijk en @henri zeker geen 200 rijden, dan ga je vliegen en gegarandeerdvan de weg!