Onderzoek naar twee inbraken

Toegevoegd: 24-10-2010, 15.44 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar twee woninginbraken. De inbraken werden gepleegd in Oost-Souburg en Bruinisse.

Tussen zaterdagavond 19.30 uur en zondagmorgen 10.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Dongestraat in Oost-Souburg. De bewoners van de woning kwamen thuis en konden hun woning niet meer in. Door een raampje in te slaan verkregen zij de toegang tot hun woning en toen ontdekten zij dat er was ingebroken.

De politie werd gewaarschuwd en er werd een aangifte opgenomen. Ook werd een buurtonderzoek gedaan en door de technische recherche is sporenonderzoek gedaan in de woning. Uit de woning is een computer weggenomen en een kluis. Het is niet bekend hoe de inbrekers de woning binnen zijn gekomen.

De inbraak in Bruinisse werd gepleegd in de Meekrapstraat. Deze inbraak vond plaats tussen vrijdagavond 18.30 en zaterdagmorgen 11.00 uur. De daders zijn binnengekomen door het forceren van een raam.

Uit de woning werd een geldbedrag weggenomen. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden, maar daar is tot nu toe niets uit gekomen. De technische recherche heeft ook in deze woning sporenonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750