Dronken man steelt fietspompen

Toegevoegd: 31-10-2010, 18.41 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie heeft zondag om 03.00 uur een 18-jarige Goesenaar op de Beestenmarkt in zijn woonplaats aangehouden.

De man had, onder invloed van alcohol, in een baldadige bui van vier fietsen de fietspomp weggenomen. De politie betrapte hem met de fietspompen in zijn hand. Twee pompen zijn ondertussen terug naar eigenaars.

De politie wil graag in contact komen met de eigenaars van de andere twee pompen. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-11-2010 om 13:01)
Haha, de beest uithangen op de Beestenmarkt! Wat moet je trouwens met 4 fietspompen???? Het spreekwoord is: pompen of verzuipen; niet pompjes jatten en zuipen....loser!
Alfred (1-11-2010 om 08:56)
Bravo !!! 18 jaar en fietspompen stelen, ze kunnen beter zijn hele naam hier vermelden dan staat hij tenminste voorlopig lekker voor joker tegenover zijn vrienden! Arme stumper !